06 19 64 98 45

Personal training

Bij Langhout is onze missie om mensen de tools en begeleiding te bieden die ze nodig hebben om fysiek en mentaal sterker te worden met behulp van onze trainingsmethoden, die bestaan uit kickboksen, krachttraining en HIIT (High Intensity Interval Training). Binnen ons kickboksprogramma bereik je zowel mentale als fysieke fitheid. Daarnaast fungeert het als een uitlaatklep voor stress, ervaar je explosieve kracht en ben je volledig in het hier en nu. Dit resulteert in zelfvertrouwen en een goed gevoel.

Bij Langhout werken we aan jouw kracht door middel van krachttraining. Hier maken we gebruik van zowel ons eigen lichaamsgewicht als losse gewichten om je sterk, zelfverzekerd en voldaan te laten voelen. Daarnaast draagt het bij aan stressvermindering en geeft het je een energieboost

 Bij HIIT combineer je kracht en conditie in korte intensieve inspanningen met verschillende oefeningen. De trainer stemt de snelheid en intensiteit van de oefeningen af op jouw energielevel van dat moment.

Ons proces begint met een grondige analyse van jouw fysieke kenmerken, waarbij we diverse tests uitvoeren om informatie te verzamelen. Met behulp van deze gegevens stellen we een op maat gemaakt trainingsplan op, dat zich uitstrekt over een periode van 12 weken. We streven ernaar om iedereen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en een goed gevoel te geven door middel van kickboksen en krachttraining. Onze toewijding aan persoonlijke begeleiding en professionele benaderingen zorgt ervoor dat onze klanten echte resultaten behalen.

Langhout heeft een specifiek doel met de trainingen: We willen dat de impact van onze trainingen merkbaar is in jouw dagelijks leven. Je zou resultaten moeten zien en voelen, zoals toegenomen energie, een versterkt gevoel van fitheid, meer zelfvertrouwen en een stevige basis voor alles wat je doet.