06 19 64 98 45

Groepslessen

Krachtig kickboksen

Bij Langhout staat persoonlijke aandacht centraal, daarom train jij in groepen van maximaal acht personen, waarbij onze trainers inspelen op jouw individuele wensen en behoeften.

Bij de krachtig kickboksen combineer je stoten en trappen met andere deelnemers, waarbij je deze technieken oefent op elkaars handschoenen of op grote kussens.

Elke training staat in het teken van een specifiek technisch thema, zoals trappen, hoeken, rechte stoten of voetenwerk. Hierdoor leer je bij elke sessie nieuwe vaardigheden die je kunt toepassen in de volgende training.

Bovendien zijn de laatste vijftien minuten van de les gewijd aan specifieke kickboks krachtoefeningen, waarbij je gebruikmaakt van losse gewichten, slam balls, dumbbells en oefeningen met je lichaamsgewicht. Zo kan jij de laatste vijftien minuten alles uit jouw training halen. 

In de zomer vinden onze trainingen plaats in de buitenlucht, te midden van een prachtig park met een zachte ondergrond en krachtapparatuur. De locatie is het Molukkenplantsoen, gelegen aan Oosterhamriklaan 195. 

Rooster

Dinsdag

18 – 19 uur Krachtig kickboksen
19 – 20 uur Krachtig kickboksen

Donderdag

19 – 20 uur Krachtig kickboksen

Kosten per maand

1x per week: €40
2x per week: €50

Inschrijfkosten: €25